Contacteer ons!
Makelaar

PartnerCare is meer dan alleen mantelzorgmakelaar

Een mantelzorgmakelaar begeleidt mantelzorgers bij zaken als het regelen van zorgverlof bij de werkgever, onderhandelingen met verzekeringen en het vinden van zorgbudgetten. Nuttige zaken, maar bij PartnerCare willen we meer voor je betekenen.

Wij helpen met het ontzorgen van jou, de mantelzorger. Als iemand ongeneeslijk en levensbedreigend ziek is gaat, zeker in de laatste fase van de ziekte, de meeste aandacht uit naar de patiënt. Begrijpelijk, maar wij bij PartnerCare vinden dat ook jij als partner aandacht verdient en hulp kunt gebruiken. Daarom begeleiden wij je bij het gehele proces, van begin tot eind.

Ondersteuning op maat

Wij bieden jou begeleiding, steun, advies en een luisterend oor gedurende het gehele proces van ziekte, afscheid, overlijden en rouwverwerking. Integrale ondersteuning dus, maar alleen op die vlakken en die momenten waarop jij daar behoefte aan hebt.

Wat kunnen we concreet voor je betekenen? Denk daarbij aan zaken als:

  • Regievoering - natuurlijk in nauw overleg met jou - over het zorgproces, omdat we weten hoe de zorgwereld in elkaar steekt. 
  • Gesprekspartner. Niet alleen voor ziekte gerelateerde zaken. We bieden ook gewoon een luisterend oor. 
  • Aanleren van vaardigheden, zoals koken, wassen en strijken. 
  • Signaleren van problemen om erger te voorkomen. 
  • Tijdelijke overname van taken totdat je er weer tegenaan kan of er een structurele oplossing voor is gevonden. 
  • Het voorkomen van psychische en lichamelijke klachten, door jou op elk gewenst vlak te ontzorgen. Door stress weg te nemen. Ook nadat je partner is overleden.

Heb je als mantelzorger ook behoefte aan de individuele begeleiding van mantelzorgmakelaar PartnerCare? Vind op de website de dienstverlener bij jou in de buurt. Neem contact op via telefoon of email en maak een afspraak. Het kan een begin zijn van een draagbaar traject in een toch al ondraaglijke periode. Nog vragen? Stel ze gerust via het formulier of door te bellen naar 085-2080175. We staan je graag te woord.